Joyce Mulder

Donna Erckens
Werkdagen: do-vr
donna.erckens@innovo.nl
Wat kunt U verwachten in groep 3?

In groep 3 leren wij veel nieuwe dingen zoals lezen, rekenen en schrijven. Dit doen wij iedere dag. De kinderen in groep 3 leren door te doen, te onderzoeken en te ervaren. In de klas, en daarbuiten.
Natuurlijk houden we ook tijd over om te ‘spelen’. Hiervoor gebruiken we het planbord, waarbij de kinderen zelf een werkje kunnen kiezen ( bouwhoek, playmobile, constructiematerialen, kleien, tekenen, laptops, een spelletje).

Iedere dinsdagmiddag staat in het teken van de workshops. Tijdens deze workshops werken de kinderen in verschillende klassen en met andere kinderen van verschillende groepen (groep 3, 3 /4, 4 , 4/5, unit 2A en unit 2B). Vakgebieden zoals natuur en techniek, muziek, tekenen, handvaardigheid en drama komen aanbod.
Welke methodes gebruiken we in groep 3?

Taal/lezen/Woordenschat/Spelling: 'Veilig Leren Lezen

Rekenen: 'De Wereld in getallen'

Schrijven: 'Pennenstreken.

Leefstijl:

Verkeer: 'Wijzer in het verkeer'

Tekenen, handvaardigheid, natuur/techniek en muziek ( in de workshops)
Belangrijke informatie

Groep 3 gaat op donderdag naar de grote gymzaal. De kinderen hebben voor deze gymles  gymkleren en gymschoenen nodig.