Ouderinformatie

Bekijk hier het jaarverslag oudervereniging 2017-2018!

Vrijwillige ouderbijdrage gemist? Bekijk hier het bijhorende document.

Oudervereniging  van basisschool de Triangel Gulpen

Voorzitter

Ik ben Karin Lecoeur en ik heb 3 kinderen. Mijn oudste zoon Milan zit in groep 8, onze tweede zoon Xavier zit in groep 6 en onze dochter Aimée zit in groep 4. Ik werk 3 dagen per week als maatschappelijk werkster. Ik ben lid van de oudervereniging vanaf oktober 2014, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen een fijne tijd kunnen hebben op de basisschool. Daar horen natuurlijk ook de feestdagen en andere bijzondere activiteiten bij. Daarnaast vind ik het zelf ook leuk om hieraan bij te kunnen dragen. Ook vind ik het als ouder belangrijk om betrokken te zijn bij zaken rondom school. Dit was voor mij dan ook een belangrijke reden om lid te worden van de oudervereniging.

Secretaris

Ik ben Mirianne Theunissen, en sinds schooljaar 2015-2016 lid van de Oudervereniging. Mijn dochter Maud is 7 jaar en zit momenteel in groep 4. Omdat ik al heel vaak meehielp met activiteiten op school besloot ik me aan te sluiten bij de OV. Zo kan ik niet alleen meehelpen maar ook meedenken. Als lid van de OV mag je aanwezig zijn bij de georganiseerde activiteiten. Je kunt dus bijvoorbeeld de kinderen tijdens het sinterklaasfeest of laatste schooldag zien genieten. Op deze manier krijg ik een extra kijkje achter de schermen bij de schooltijd van Maud. En wat is er nou leuker dan; de activiteiten van die we organiseren te kunnen bedenken en begeleiden;

de kinderen te zien genieten; een leuke band op te bouwen met de leerkrachten; nieuwe mensen te leren kennen en zo een steentje bij te dragen aan een leuke schooltijd voor de kids... Ik kijk alweer uit naar de komende activiteiten en de blije gezichtjes van de leerlingen.

Penningmeester

Mijn naam is Tamara Coolen, ben getrouwd met Ivo en samen hebben we twee kinderen. Onze zoon Sam (2009) en dochter Noa (2012) hebben het uitstekend naar hun zin op de Triangel.
Sinds 2016 ben ik lid van de Oudervereniging en sinds oktober 2017 ben ik tevens penningmeester.
Ik vind het voor de kinderen belangrijk dat er naast het reguliere s
choolprogramma ook ruimte is voor bijzondere momentjes, waarmee hun basisschooltijd een postievere herinnering wordt.
Door herstructurering en bezuinigingen hebben scholen waaronder ook de Triangel  steeds minder tijd en geld te besteden om leuke activiteiten te organiseren en via de Oudervereniging kan ik hier op een leuke en ongedwongen manier aan bijdragen.

Mijn naam is Audrey Fiddelers en onze kinderen Marit en Camiel zijn 10 en 6 jaar. Wij wonen sinds oktober 2016 in Gulpen. Voorheen woonden we in Eben-Emael (B). Op de oude school in België was ik ook lid van de oudervereniging. Dat wilde ik hier in Gulpen graag voortzetten. Het is leuk meegenomen dat ik zo de school wat sneller leer kennen! Daarnaast is het fijn om wat meer betrokken te zijn bij de activiteiten op school en meer inzicht te krijgen in de schooltijd van de kinderen. Bovendien is het een erg leuke manier om andere ouders te leren kennen.

Ik ben Judith van Oirschot en ben moeder van Iris (groep 6) en Luuk (groep 5). Toen Iris in januari 2011 naar school ging, was er een vacature voor secretaris bij de oudervereniging. Omdat ik me graag wil inzetten voor het opleuken van de schooltijd van de leerlingen heb ik daar direct op gereageerd. Na bijna 6 jaar heb ik daar zeker geen spijt van. Als je de kinderen zit genieten heb je daar zonder meer die vrije uurtjes voor over. Daarnaast bouw je een leuke band op met de betrokken leerkrachten omdat er altijd iemand vanuit de school onze vergaderingen bijwoont, en doordat je tijdens schooltijd aanwezig mag zijn bij activiteiten. Ik kijk er naar uit om in de komende jaren nog veel leuke ideeën te kunnen verwezenlijken!

Ik ben Paula Vincken, ik heb 2 kinderen, Tim en Rick.  Rick zit in groep 7. Tim zit niet op deze school. Ik vanaf het schooljaar 2014-2015 lid geworden van de oudervereniging.

Het is leuk voor de kinderen van onze school om leuke jaarfeesten/activiteiten  te beleven, zodat ze school ook op een andere manier kunnen beleven dan alleen maar via leerstof.

Door de activiteiten die georganiseerd worden door de oudervereniging kunnen kinderen op een positieve manier kennis maken met stukjes cultuur, en uitdagingen die hun “schoolcarrière” een extra tintje geven, zodat ze later leuke herinneringen hebben aan hun schooltijd. Ik heb veel zin om hieraan mee te helpen!

Mijn naam is Kim Nix en ik ben sinds februari 2017 lid van de oudervereniging. Ik woon samen met Ralph en onze dochter Amber.
Drie dagen per week ben ik werkzaam als commercieel medewerkster bij een bedrijfsmakelaarskantoor in Maastricht. De voornaamste reden dat ik lid ben geworden van de oudervereniging is om meer betrokken bij de school van mijn dochter te zijn. Verder leek het mij ook erg leuk en gezellig om samen met de andere leden diverse activiteiten te organiseren. Extra leuk ook om dit samen te doen met een aantal meiden waarmee ik vroeger zelf in Gulpen in de klas heb gezeten! Ik heb inmiddels al bij een aantal activiteiten meegeholpen, o.a. Carnaval, schoolfotograaf en laatste schooldag en dit is heel goed bevallen! Zo leuk om de kinderen te zien genieten!

Ik ben Rachelle Woudstra, moeder van 3 dochters. Jasmijn, 11 jaar en Liesanne, 9 jaar zij zitten allebei op SBO Bernardus en Madeleine, 6 jaar zit in groep 3 op BS de Triangel.

Sinds 2016 zit ik bij de OV, tevens ook bij het luizenopsporingsteam.

Het is hartstikke leuk om betrokken te zijn met het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor de leerlingen, zoals bijv. Sinterklaas, carnaval of schoolfotograaf.

Je leert zo de school goed kennen, maar ook andere ouders, leerkrachten en natuurlijk de leerlingen.

Spreek je dit aan, kom er gezellig bij!

Overige OV-leden, zonder foto en voorstelverhaaltje zijn:
  • Joanne Bakker
  • Natascha Goossens